اوقات شرعي

حضور در 9امین جشنواره ملی حرکت

no picture

حضور موسسه آموزش عالی ارشاددماوند در 9 امین جشنواره ملی حرکت به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان

9امین جشنواره ملی حرکت در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار گردید.

در این رویداد بزرگ بین المللی که بیش از 90 دانشگاه سراسری و 70 دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند، نمایندگان موسسه ارشاددماوند با دستور و راهنمایی های ارزشمند معاون محترم فرهنگی سرکار خانم بهجت رحمانی حضور یافتند. مدیریت تیم اعزامی را کارشناس فرهنگی سرکار خانم اکرمی برعهده داشته و دو نفر از اعضای انجمن علمی مهندسی کامپیوتر خانمها زهرا حیدری صادق و مهسا صباگردی، ایشان را همراهی نمودند. غرفه موسسه به مدت 5 روز در نمایشگاه این رویداد علمی، برقرار بود که معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر ضیاهاشمی از این غرفه بازدید نمودند. ضمنا دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر موسسه ارشاددماوند، در مسابقه طراحی پوستراین رویداد شرکت نمودند.

تیم اعزامی موسسه ارشاددماوند در نشست های حاشیه این نمایشگاه، از جمله جلسات زیر حضور داشته اند:

حضور کارشناس موسسه ارشاددماوند در نشست کارشناسان انجمن های علمی دانشجویی دانشگاهها با دکتر ایرجی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم

حضور دانشجویان در کارگاه آموزشی"دانش و مهارت های سطح عالی، کارکرد و نقش انجمن های علمی" با سخنرانی دکتر ابراهیم آبادی

حضور در کارگاه آموزشی"کارکرد انجمن های علمی دانشجویی در فرآیند توسعه علمی کشور" با سخنرانی دکتر شارع پور

• نویسنده : کارشناس فرهنگی دانشجویی
  • تاریخ انتشار : 1394/07/01