اوقات شرعي

دکتر محمد تقی خانی درگذشت

دکتر #محمد_تقی_خانی عضو هیات موسس و هیات امنای #موسسه_آموزش_عالی_ارشاددماوند درگذشت.
بدینوسیله فقدان این چهره علمی را به خانواده ارجمند ایشان و جامعه دانشگاهیان کشور تسلیت می گوییم.

برخی از سوابق دکتر #محمد_تقی_خانی :
عضو هیات علمى دانشگاه تربیت مدرس، ریاست سازمان انتقال خون و ریاست فدراسیون پزشکى - ورزشى
دکتر تقی خانی سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی، عضو هیئت رییسه فدراسیون پزشکی ورزشی از سال ۱۳۶۷، ریاست کمیته کنترل دوپینگ سازمان تربیت بدنی، معاونت وزیر بهداشت و رییس سازمان انتقال خون، معاونت دانشگاه تربیت مدرس- تهران و شاهد، ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه تربیت مدرس، ریاست انستیتو پاستور ایران و استاد دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری با صدور پیامی، درگذشت «دکتر محمد تقی خانی» را تسلیت گفت. متن پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر تاسف برانگیز درگذشت استاد فرهیخته شادروان دکتر محمد تقی خانی، موجب تاثر و تاسف گردید.

اینجانب ضمن عرض تسلیت این مصیبت بزرگ به خانواده معزز آن فقید سعید و همچنین جامعه علمی و دانشگاهی کشور، برای این مرحوم غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.
—---------------------
دکتر محمد تقی خانی متولد ۱۳۲۸ و دانش‌آموخته رشته علوم آزمایشگاهی؛ تشخیص پزشکی (کارشناسی)، بیوشیمی بالینی (کارشناسی ارشد)، بیوشیمی بالینی (دکترای تخصصی) بود. وی دوره تخصصی خون و هورمون‌ها را به ترتیب در دانشکده پزشکی دانشگاه تهران و دانشگاه‌های مورگان، میامی، اوهایو آمریکا گذرانده بود.
وی مشاور وزیر سابق علوم، تحقیقات و فناوری بود.

• نویسنده : کارشناس امورفرهنگی
  • تاریخ انتشار : 1397/01/21