آ-99072771- اطلاعیه مهم در مورد تاریخ و نحوه ثبت نام اینترنتی دانشجویان جدیدالورود مهرماه

ثبت نام اینترنتی دانشجویان ورودی مهر 99

((کارشناسی پیوسته و ناپیوسته))

افرادی که بنا به اعلام سازمان سنجش آموزش کشور برای ثبت نام در مهر ماه 99 این موسسه در مقطع کارشناسی پیوسته (از دیپلم به لیسانس ) و کارشناسی ناپیوسته (از کاردانی به لیسانس ) پذیرفته شده اند می توانند :

1.کارشناسی ناپیوسته از ساعت 12 روز سه شنبه 99/07/29

2. کارشناسی پیوسته از ساعت 9 صبح روز پنج شنبه 99/08/01

با توجه به راهنمای موجود در سایت در زمانهای فوق کلیه فرمهای مربوط را تنظیم و تکمیل نموده و ثبت نام نمایند و سپس برای تحویل اصل مدارک و قطعی نمودن ثبت نام خود حضورا" با در دست داشتن مدارک مورد نیاز که در اطلاعیه سازمان سنجش و در سایت دانشگاه نیز خواهد آمد در تاریخ :

1.کارشناسی ناپیوسته (کلیه رشته ها )یکی از روزهای شنبه و یک شنبه 3 و 4آبان ماه

2. کارشناسی پیوسته (کلیه رشته ها )در یکی از روزهای دوشنبه ،سه شنبه و چهارشنبه ،5 و 6 و 7آبان ماه

به دانشگاه مراجعه نمایند .

• : با عنایت به اینکه یکی از الزامات دانشجویان برای ثبت نام، داشتن آدرس پست الکترونیک (ایمیل) خواهد بود .لذا در صورت نداشتن آن ، حتما" اقدام به ساختن(( ایمیل اختصاصی)) نمائید.

• تاریخ انتشار : 1399/07/27