آ-01-990231- ضوابط دفاع از پایان نامه به شیوه مجازی

با عنایت به شرایط موجود و الزام برخی از دانشجویان به دفاع از پایان نامه ، شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن اولویت قرار دادن برگزاری جلسات دفاع به صورت حضوری، در صورت اضطرار و طی مراحل ذیل دفاع از پایان نامه به شیوه غیر حضوری ( بر خط) را بلامانع اعلام می نماید .

1. تایید اتمام پروژه ( پایان نامه ) برای دفاع و اعلام موافقت با شیوه مجازی ((استاد راهنما ))
  2. انتخاب استاد داور ((مدیر گروه))
  3. تعیین تاریخ دفاع وساخت لینک خاص در فضای مجازی (نرم افزار ادوب کانکت ) واعلام آدرس به اساتید راهنما، مشاور، داور ،دانشجو و میهمانان با هماهنگی تحصیلات تکمیلی ((مدیرگروه))
  4. ارسال (ایمیل )نسخه ای از پایان نامه تایید شده برای مدیر گروه و داور حداقل 10 روز قبل از تاریخ دفاع(( دانشجو))