برنامه های انجمن معماری (بازدید از شهر یزد)

انجمن علمی معماری برنامه «سفر سه روزه به شهر یزد» را زیر نظر معاونت فرهنگی دانشجویی موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند، برگزار میکند.

💠تاریخ سفر: ۱ الی ۴ خرداد ماه ۱۴۰۳

💠با حضور و همراهی سرکار خانم دکتر امیری پویا (استاد مشاور انجمن علمی معماری)

💠مکان های مورد بازدید :مسجد جامع ، مجموعه امیر چخماق ، باغ دولت آباد، کویر ، کاروانسرای عباسی و ….

💠ظرفیت محدود، اولویت با واریزی

💠هزینه سفر ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان (شامل: اقامتگاه با صبحانه ، بلیط قطار رفت و برگشت، ترنسفر داخل شهری و ورودیه های اماکن گردشگری).

💠علاقمندان حداکثر تا روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ پیش ثبت نام را با واریز مبلغ ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان انجام دهند.

(هزینه پیش ثبت نام درصورت کنسلی از طرف شما، بازپس داده نمی شود)

🔻ثبت نام و اطلاعات بیشتر 🔻
آیدی تلگرام : @Elaheh03
شماره همراه : 09331555681